Regels

1. De inleg is 2 euro. De inleg moet binnen zijn 1 uur voor de eerste wedstrijd. De eerste wedstrijd begint op 9 juni 2006, om 18.00 uur CET.
  2. De deelnemers krijgen 2 formulieren waarop de voorspellingen kunnen worden ingevuld. Het eerste formulier moet uiterlijk een uur voor de eerste wedstrijd worden ingeleverd. Het tweede formulier moet uiterlijk een uur voor het begin van de tweede ronde worden ingeleverd. Het tweede formulier wordt geprint zodra de achtste-finalisten bekend zijn. Inleveren kan bij Leony en Kurt, allebei op de k8.
  3. Formulieren die later worden ingeleverd gaan pas in bij het begin van de eerstvolgende wedstrijd.
  4. Per persoon mag slechts eenmaal worden meegedaan.
  5. De winnaar krijgt de helft van de pot. De tweede en de derde plaats krijgen allebei een kwart van de pot. Als er mensen zijn met hetzelfde aantal punten, geldt Nederland-Argentinie als beslissingswedstrijd. Bij twijfelgevallen beslissen Leony en Kurt.
  6. De winnaars worden bepaald aan de hand van een puntensysteem. Dit systeem geeft punten voor een goed geraden uitslag of winnaar.
  7. De competitie bestaat uit twee delen.
  8. De eerste ronde bestaat uit de groepswedstrijden. Elke wedstrijd is 2 punten waard: 1 punt voor het juist voorspellen van de winnaar (of het gelijkspel), en 1 punt voor het voorspellen van de eindstand. In totaal zijn er dus 48 x 2 = 96 punten te verdienen in de eerste ronde.
  9. Na de eerste ronde is er een puntenaantal voor het voorspellen van het team dat doorgaat, en een score voor de correcte uitslag van de wedstrijd na de reguliere speeltijd. Dit kan dus ook een gelijkspel zijn. De correcte uitslag telt alleen als ook de juiste winnaar is voorspeld. De verliezer kan wel een ander team zijn.
  10. In de achtste finales is het voorspellen van de winnaar 2 punten waard, en de uitslag na 90 minuten 1 punt. Er zijn hier in totaal 24 punten te behalen.
  11. In de kwartfinales is het voorspellen van de winnaar 3 punten waard, en de uitslag na 90 minuten 1 punt. Er zijn hier in totaal 16 punten te behalen.
  12. In de halve finales is het voorspellen van de winnaar 4 punten waard, en de uitslag na 90 minuten 1 punt. Er zijn hier in totaal 10 punten te behalen.
  13. In de finale is het voorspellen van de winnaar 5 punten waard, en de uitslag na 90 minuten 1 punt. Er zijn hier in totaal 6 punten te behalen.